Julkalendern är över för i år. Gott Nytt år önskar vi på Direktronik

Hur stor andel fiberkablage, på ett ungefär, uppfyller inte Direktronik-standard och sållas därmed bort i samband med test vid tillverkning?
Hur stor andel fiberkablage, på ett ungefär, uppfyller inte Direktronik-standard och sållas därmed bort i samband med test vid tillverkning?

Till skillnad från många andra fiberkablage på marknaden så Interferometertestas samtliga Direktronik fiberkablage manuellt vid produktion, det är din garanti för en 100% stabil hög kvalié och därmed slipper du som kund många dyra felsökningskostnader orsakat av felaktig fiber. Klicka för ledtråd
Till skillnad från många andra fiberkablage på marknaden så Interferometertestas samtliga Direktronik fiberkablage manuellt vid produktion, det är din garanti för en 100% stabil hög kvalié och därmed slipper du som kund många dyra felsökningskostnader orsakat av felaktig fiber. Klicka för ledtrådDagens premie


DAGENS PRIS ÄR: En bluetooth-högtalare med backlight att spela julmusik på.  

Oops, något är fel. Misstaget är markerad med rött.

Luckan är stängd!

Rätt svar: 30%

Stort grattis säger vi till dagens vinnare, Rolf Hansson. Vi kontaktar dig på mail inom kort


Tävlingsvillkor

- Vinnaren kommer att slumpvis väljas baserat på inlämnade svar.
- vinnare kommer att kontaktas via telefon eller e-post. Kom ihåg att inkludera ditt fullständiga namn, mobilnummer och e-postadress.
- Om de begärda uppgifterna är felaktigt registrerad, kommer priset att gå tillbaka till en ny dragning.
- Deltagande i tävlingen är gratis och det finns ingen skyldighet att köpa.
- Deltagande i tävlingen är tillåtet för alla personer som har en giltig e-postadress och som är 16 år eller äldre vid tidpunkten för registreringen.
- Deltagaren instämmer i att den registrerade e-postadress kommer att lagras och kan bearbetas och användas i samband med tävlingar, utskick och tjänster från Direktronik vid ett senare tillfälle.