Julkalendern är över för i år. Gott Nytt år önskar vi på Direktronik

En gummibeklädd kabel som är extra slitstark för många in och utrullningar, vilken kabeldiameter har denna kabel ?
En gummibeklädd kabel som är extra slitstark för många in och utrullningar, vilken kabeldiameter har denna kabel ?
Tillfälliga installationer, festivaler och sportevenemang där kablar jackas i och ur, rullas ut och in upprepade gånger sliter hårt på materialet. För att inte tala om den kabelhärva som snabbt uppstår vid hantering av en löst liggande 50m lång sladd. Lösningen är vår ultraruggade och för ändamålet speciellt utformade kabelvinda. Lätt, robust, slitstark och med kontakter som skyddas från damm och smuts. Klicka här för ledtrådTillfälliga installationer, festivaler och sportevenemang där kablar jackas i och ur, rullas ut och in upprepade gånger sliter hårt på materialet. För att inte tala om den kabelhärva som snabbt uppstår vid hantering av en löst liggande 50m lång sladd. Lösningen är vår ultraruggade och för ändamålet speciellt utformade kabelvinda. Lätt, robust, slitstark och med kontakter som skyddas från damm och smuts. Klicka här för ledtrådDagens premie


DAGENS PRIS ÄR: Wi-Fi styrd termometer med gratis molntjänst

Oops, något är fel. Misstaget är markerad med rött.

Luckan är stängd!

Rätt svar: 6,5mm

Stort grattis och god jul säger vi till Kristian Edvardsson som är dagens vinnare. Vi kontaktar dig via mail inom kort


Tävlingsvillkor

- Vinnaren kommer att slumpvis väljas baserat på inlämnade svar.
- vinnare kommer att kontaktas via telefon eller e-post. Kom ihåg att inkludera ditt fullständiga namn, mobilnummer och e-postadress.
- Om de begärda uppgifterna är felaktigt registrerad, kommer priset att gå tillbaka till en ny dragning.
- Deltagande i tävlingen är gratis och det finns ingen skyldighet att köpa.
- Deltagande i tävlingen är tillåtet för alla personer som har en giltig e-postadress och som är 16 år eller äldre vid tidpunkten för registreringen.
- Deltagaren instämmer i att den registrerade e-postadress kommer att lagras och kan bearbetas och användas i samband med tävlingar, utskick och tjänster från Direktronik vid ett senare tillfälle.