Julkalendern är över för i år. Gott Nytt år önskar vi på Direktronik

Direktroniks hygieniska tangentbordsskydd är lätt avtorkbart och desinficerbart, men hur tunt är det?
Direktroniks hygieniska tangentbordsskydd är lätt avtorkbart och desinficerbart, men hur tunt är det?

Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbordet annars skulle skadas eller bli kontaminerat. LedtrådDet supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbordet annars skulle skadas eller bli kontaminerat. LedtrådDagens premie


DAGENS PRIS ÄR: Precisionsverktygssats för mobil- och surfplattreparationer. Innehåller bits, handtag, sugkopp och annan specialutrustning för mobila enheter.

Oops, något är fel. Misstaget är markerad med rött.

Luckan är stängd!

Rätt svar: 0,025 mm tunt

Ett stort grattis till William Runesson som kammar hem priset i dagen lucka. God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Direktronik


Tävlingsvillkor

- Vinnaren kommer att slumpvis väljas baserat på inlämnade svar.
- vinnare kommer att kontaktas via telefon eller e-post. Kom ihåg att inkludera ditt fullständiga namn, mobilnummer och e-postadress.
- Om de begärda uppgifterna är felaktigt registrerad, kommer priset att gå tillbaka till en ny dragning.
- Deltagande i tävlingen är gratis och det finns ingen skyldighet att köpa.
- Deltagande i tävlingen är tillåtet för alla personer som har en giltig e-postadress och som är 16 år eller äldre vid tidpunkten för registreringen.
- Deltagaren instämmer i att den registrerade e-postadress kommer att lagras och kan bearbetas och användas i samband med tävlingar, utskick och tjänster från Direktronik vid ett senare tillfälle.